• این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  • 36531965 026

پودر آب پنیر دمینرال

پودر آب پنير دمينرال

پودر آب پنیر شامل مواد معدنی ، کلسیم ، سدیم ، پتاسیم ، فسفاتها و سیتراتها می باشد. میزان خاکستر آب پنیر اثر زیادی بر طعم و کیفیت غذایی آن دارد .

علاوه بر این وجود مواد معدنی سبب نامناسب شدن کاربرد این فراورده در شکلات و فرمولاسیونهای غذای کودک میشود. بنابر این شیوه هایی همچون الکتردیالیز و یا فرآیند تبادل یون در معدنی زدایی آب پنیر قبل از خشک کردن کاربرد دارد.

پروتئین این محصول تقریبا 12% می باشد. دمینرال کردن (معدنی زدایی) علاوه بر بهبود خواص تغذیه ای آب پنیر و کاهش شوری آن سبب حلالیت بیشتر آب پنیر گشته و در مقایسه با شیرخشک بسیار اقتصادی است. پودر آب پنیر دمینرال به واسته قیمت مناسب، ارزش تغذیه ای بالا، قدرت اتصال با آب ( ژله ای شدن)، داشتن رنگ ، طعم و مزه شیر خشک، خاصیت دمینرال و شیرین با حلالیت بسیار عالی، پروتئین بالای موجود در این محصول جایگزین مناسبی برای شیر خشک در فراورده های حجیم شده مانند غلات، کیک و بیسکوئیت، فرآورده های گوشتی (سوسیس و کالباس)، فرآورده های لبنی، شکلات و ... میباشد .

خاصیت آمولسیفایر پودر آب پنیر دمینرال به دلیل داشتن پروتئینهای محلول و همچنین آبگیری این پروتئینها به دلیل خاصیت هیدروفیلی بالا به مراتب بیشتر از شیرخشک میباشد.

 

 

لینک های مرتبط

logo-samandehi

اطلاعات تماس

۳۶۵۴۸۰۹۲  ۰۲۶

۳۶۵۳۱۹۶۵  ۰۲۶

 فکس : داخلی ۲

 

 

 

تعداد بازدیدکنندگان

3235634
امروز
دیروز
این هفته
هفته گذشته
این ماه
ماه گذشته
تمامی روزها
37
409
3158
3452
12533
3208744
3235634
Your IP: 3.146.221.204
2024-04-25 01:50