پودر کنسانتره پروتئین شیر (MPC85%)

چاپ

  برخی از مزایا و مصارف پودر MPC

این پودر به خاطر تکنولوژی بسیار مطلوب تولید از حلالیت فوق العده ای برخوردار است . دارای پروتئین کامل شیر با درصد ( 70  ) می باشد. به خاطر آبگیری و هیدراتاسیون مناسب ایجاد بافت بسیار مناسب در محصولات مختلف می نماید و میتواند همزمان جایگزین استابلایزر نیز شود.

 به خاطر داشتن ترکیب پروتئینی قوی جهت بالا بردن ماده خشک و ایجاد ویسکوزیته قوی در انواع محصولات لبنی و فرآورده های گوشتی کاربرد دارد.

این پود دارایر پروتئین ، کازئین و همچنین پروتئین های محلول و قابل جذب بتا - لاکتا گلوبین ، آلفا - لاکتا لبومین و ایمونو گلوبین بوده و ارزش غذایی بالایی دارد.

این پودر دارای عملکرد Emulsification نیز می باشد.

موارد کاربرد پودر پروتئین شیر در صنایع غذایی

 دریافت آنالیز