پودر کنسانتره پروتئین شیر (MPC85%)
1
-
برخی از مزایا و مصارف پودر MPC
این پودر به خاطر تکنولوژی بسیار مطلوب تولید از حلالیت فوق العده ای برخوردار است . دارای پروتئین کامل شیر با درصد ( 70 ) می باشد. به خاطر آبگیری و هیدراتاسیون مناسب ایجاد بافت بسیار مناسب در محصولات مختلف می نماید و میتواند همزمان جایگزین استابلایزر نیز شود.
به خاطر داشتن ترکیب پروتئینی قوی جهت بالا بردن ماده خشک و ایجاد ویسکوزیته قوی در انواع محصولات لبنی و فرآورده های گوشتی کاربرد دارد.
این پود دارایر پروتئین ، کازئین و همچنین پروتئین های محلول و قابل جذب بتا - لاکتا گلوبین ، آلفا - لاکتا لبومین و ایمونو گلوبین بوده و ارزش غذایی بالایی دارد.
این پودر دارای عملکرد Emulsification نیز می باشد.
موارد کاربرد پودر پروتئین شیر در صنایع غذایی
- جایگزین کازئینات سدیم برای ایجاد بافتی نرم و یکنواخت در محصول
- بهبود دهنده کامل بافت و ارزش تغذیه ای محصولات لبنی همچون ماست ، پنیر ، خامه و شیر
- استفاده در فرآورده های گوشتی جهت افزایش درصد پروتئین